ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Έκλεισαν οι προθεσμίες υποβολής προτάσεων του 2ου Φοιτητικού Διαγωνισμού Καινοτομικών Επιχειρηματικών Ιδεών και Σχεδίων με συνολικά δέκα έξι (16) συμμετοχές. Η διαδικασία της πρώτης αξιολόγησης των προτάσεων αναμένεται να  ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή 11-10-2013. Το 2ο  στάδιο του διαγωνισμού σύμφωνα με το πλαίσιο οργάνωσης έχει ως εξής:

  • Φοιτητές των καλύτερων  Επιχειρηματικών Ιδεών που θα προκριθούν μετά την πρώτη αξιολόγηση, υποχρεούνται να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικό σεμινάριο, για την εκ νέου κατάθεση του Επιχειρηματικού τους Σχεδίου σύμφωνα με συγκεκριμένες προδιαγραφές που έχουν εξ’ αρχής τεθεί.
  • Με την λήξη του σεμιναρίου οι εκπαιδευτές στηρίζουν και συμβουλεύουν τους σπουδαστές για την σωστή σύνταξη του Επιχειρηματικού τους Σχεδίου.
  • Η διαδικασία ολοκληρώνεται με την τελική υποβολή των  Επιχειρηματικών Σχεδίων, στην  Δ.Α.ΣΤΑ ΤΕΙ Κρήτης. Αξιολογούνται οι τελικές προτάσεις, κατατάσσονται και ανακοινώνονται οι διακριθέντες. 

Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται με την οργάνωση ημερίδας από την Δ.Α.ΣΤΑ ΤΕΙ Κρήτης, στην οποία γίνεται παρουσίαση και βράβευση των διακριθέντων προτάσεων.