ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
«Back

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Πρακτική Άσκηση με Επιδότηση από το ΕΣΠΑ – Γ΄ Κύκλος Εαρινού Εξαμήνου 2016 - 2017

 Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης ενημερώνει τους φοιτητές του ΤΕΙ Κρήτης που ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση ότι, για το εαρινό εξάμηνο 2016 - 2017 υπάρχει περιορισμένος αριθμός επιδοτούμενων θέσεων από το ΕΣΠΑ (Πράξη «Πρακτική Άσκηση Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης του ΤΕΙ Κρήτης» - ΕΣΠΑ 2014-2020) με ημερομηνία έναρξης ΠΑ την 1η Μαΐου 2017.

Ο αριθμός των θέσεων ΕΣΠΑ ανά Τμήμα παρουσιάζεται στο Παράρτημα Ι της ανακοίνωσης. Να σημειωθεί ότι στην πλειοψηφία τους πρόκειται για θέσεις σε ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Σε περίπτωση που ο αριθμός αιτήσεων είναι μεγαλύτερος από τον αριθμό των διαθέσιμων θέσεων ανά Τμήμα, η επιλογή και τοποθέτηση των φοιτητών σε επιδοτούμενες θέσεις πρακτικής άσκησης θα γίνει σύμφωνα με τα κριτήρια επιλογής που έχει ορίσει το Τμήμα.

Σε περίπτωση που με τις τοποθετήσεις Μαΐου υπάρξουν κενές θέσεις σε ένα Τμήμα, αυτές θα καλυφθούν αναλογικά από φοιτητές άλλων Τμημάτων του ΤΕΙ Κρήτης.

Οι φοιτητές που πληρούν τις προϋποθέσεις και επιθυμούν να υλοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση σε θέσεις ΕΣΠΑ, καλούνται να καταθέσουν στη Γραμματεία του Τμήματός τους α) Αίτηση Φοιτητή και β) Βεβαίωση Αποδοχής από το φορέα απασχόλησης (κατεβάστε τα έντυπα εδώ).

Κατάθεση δικαιολογητικών από τους φοιτητές το αργότερο έως 7 Απριλίου στη Γραμματεία του Τμήματός τους.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση εδώ